BENU Gyógyszertár
panaszok- BENU Gyógyszertár - Logo

BENU Gyógysze...

Panaszok
4
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.11.01 08:29
2021.10.31.-én délután a Soroksári Auchan üzletsorán lévő Benu patikába mentem be gyógyszert kiváltani felhőből TAJ és bankkártyával. Két alkalmazott éppen az egyik mobilján annyira érdekes dolgot nézegetett,hogy alig akartak szóba állni velem,én voltam az egyetlen vásárló. Miután kértem a felhőből 1 havi adagot kiváltani,azt mondták személyi nélkül szóba sem állnak velem, Mondtam,hogy vérnyomás csökkentőt kellene kiváltanom,holnap zárva minden.Hozzáteszem,hogy még soha nem kértek fényképes igazolványt,főleg,hogy ott volt a TAJ kártyám. Segítőkészség 0,agy 0. Soha nem megyek abba a gyógyszertárba!

  2020.11.28 15:39
Tisztelt Cím! Tüdőtranszplantáltként Prograf immunszupresszív gyógyszer mellékhatásának csillapítására alkalmanként Quamatel 40 nevű savcsökkentőt alkalmazok, amelyből hétvégén, 11-hó 28-án kifogytam. Át kellett mennem a  Benu patikába. Tudtam, hogy a savcsökkentő gyógyszer vényköteles, de nem tudtam, van e feltöltve receptem, ezért a patikában megkérdeztük, van-e a háziorvosom álltal feltöltve e-receptem? Mint kiderült sajnos nem volt receptem feltöltve, ezért a patikus hölgyet megkértem, hogy elvihetném-e a gyógyszert, de mivel kb. 30 méterre lakunk már 4 éve, így hétfőn jövök és bemutatom a receptet az 1 doboz Quamatel 40 gyógyszerről, amely után otthagytam 1500.-Ft ot, zálogba. Majd a patikus hölgy kibontotta a dobvoz gyógyszert és a doboz tartalmának a felét, 1 levéllel adott oda nekem. Amikor megkérdeztem, hogy "csak 1 levéllel adja ide"? Majd erre mások előtt azt felelte: „Nem elég nekem ez a hétvégére?” Mint valami bűnözőnbek, akiben nem lehet megbízni, hiszen odaadtam a gyógyszer árát, és erre a patikus megkélrdezésem nélkül kibontja az én gyógyszeremet... Ilyen megalázó helyzetben én nem emlékszem mikor éreztem magam utoljára. Kérdezem Önöktől, a patikus nő a kezelőorvosomnak képzeli magát, aki eldönti helyettem mennyit szedhetek be, abból amit én egyébként is kifizetek?????? Ebben a járványos helyzetben felháborítónak tartom, hogy egy patikus a gyógyszerembe belenyúl azzal a kezével, amellyel a pénzt kezeli, hogy képzeli, hogy ezt megteheti??? Ez megtörténhet Magyarországon a XXI. században??? Sajnos meg és még különbek is megtörténhetnek, de forrongok miatta.. Mindemellett nagyon csalódtam a Benu patika kiszolgálásba, amelyet hétfőn nem fogok szótlanul hagyni és soha többé nem fogok náluk venni semmit sem! Köszönöm, hogy leírhattam Önöknek a panaszomat! Remélem ennek a méltatlan és megalázó kiszolgálásnak lesz következménye.

  2020.05.14 13:38
2020.05.14.én a Hévizi Benu gyógyszertárba mentem a középső pultnál egy szemüveges 50 feletti hölgytől kértem segitséget vitaminban. Úgy gondoltam mivel ő erre szakosodott elfogadom amit ajánl. Ehelyett a hölgy megalázó modortalan hangos stílusban visszaszólt ; azt gondolja ha ezt megveszi ettől elmúlik a panasza !? Nagyon megalázó volt a helyzet azt hittem kifutok szégyenemben, ehelyett hogy most ide irok vissza kellett volna szólnom erélyesebben. Ehelyett csendben kifizettem és elmentem. 20 éve emberekkel foglalkozom és tudom hogy tesznek fel buta kérdéseket de soha nem reagáltam igy. Mélységesen megbántódtam és nem megyek be többet a Hévizi patikába inkább elmegyek máshova.