Aldi
panaszok-Aldi - Logo

Aldi

Panaszok
56
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.10.14 18:54
2022.10.13-án kezdődő akciós áru már délután nem volt Ma sem kaptam, és holnap lejár az akció. Bosszantó, mert akkor mi a fenéért hirdetik. Az eladók flegmán válaszolnak, ha megmeri kérdezni a vásárló, hogy kapnak e még. Bezzeg ha lejár az akció, már biztos lesz

  2022.10.10 10:41
2022.10.06-tól akciós árújuk már a nap délelőttjén nem volt kapható. A pénztáros tájékoztatása szerint volt, de elfogyott, délután érkezni fog. Másnap kétszer kerestem nem volt. 10.10.-től már nem akciós, érdekes módon már van. Hírdetés előtti +10 Ft-os áron. Nem titok ez a Karlskrone 4,9 dobozos sör és a balatonlellei üzletükben volt. Üdvözlettel. Ny. László

  2022.10.05 15:56
Ma (5-én) vásároltam a pécsi köztemetővel átellenben levő üzletükben.Kifelé menet hallottam, hogy megszólal egy csengő, de nem reagáltam rá, nem tudtam,hogy miattam. Kisvártatva utánam rohant egy belső figyelő, - nem tudom , mi a címe - és visszatérésre szólított fel.Kérdezte, hogy nem hallottam a csengőt. De igen, válaszoltam, de mi közöm hozzá? Válaszul- a vásárlók érdeklődése közepette - a pultra rakatta a vett dolgokat. Az ott vásárolt árukat átvitte a riasztó kapun: csend. Átvitte a szomszéd üzletben (Penny) vett dolgokat is ( a blokkot megőriztem) újabb csend. Átvitte a személyes irataimat, kártyáimat, telefonomat tartalmazó kis táskámat: csend. Nem maradt nálam semmi, megkért, menjek át, ismét megszólalt a riasztó.Mindez tucat ember szeme láttára, az egyik pénztárban egy volt tanítványom ült. 81 éves vagyok nyugdíjas középiskolai tanár, igazgató. Nem mondhattam el ott mindenkinek,hogy nem vagyok tolvaj, viszont az Önök riasztója rossz. A meghurcolóm arra a megjegyzésemre, hogy panaszt teszek, azt mondta, hogy "oda megyek, ahova akarok". Kedvelem a boltjukat, ezután is vásárlok ott. Legfeljebb nyugtalanul és keserű szájízzel..

  2022.09.13 22:55
Tisztelt ALDI!  Pénteken délelőtt akciós hagymát szerettem volna vásárolni a vecsési üzletükben, 4 zacskóval, hétvégi családi lecsóbefőzést terveztünk. Sehova nem volt kiírva, hogy korlátozva a mennyiség, de az üzletvezető minőségben nyilatkozó alkalmazott nem engedte meg, hogy megvásároljam. Előttem is vettek jóval nagyobb mennyiséget, mint amennyit én szerettem volna. Sőt az egyik vásárló 9 tele zacskóval sétált ki az üzletből és azt mondta előtte való napon is bevásárolt. Valamiért nagyon rámkiabált, hogy mit képzelek nem nagyker, hogy annyit megvásároljak. Rohangált mindenfele és megtiltotta a pénztárásoknak, hogy megvásárolhassam. Valakivel összetéveszthetett, vagy nem értem mi volt az oka, de annyira dühös volt, csapkodott, hogy egy láda koktélparadicsomot is levert, mely szétszóródott a földön. Én hülye még fel is szedtem neki. Hogy tudja irányítani az üzletet egy olyan üzletvezető, aki nem tud uralkodni az indulatain és egy vásárlón tölti ki kicsinyes bosszúját, főleg nem is adtam rá okot, egyszerűen nem értem mi baja volt. Nem tudom, hogy lehet megengedni ilyen diszkriminációt, főleg, hogy nem adtam rá okot. Megjegyzem másnap valaki ismerősöm vásárolt magának és nekem is tudott venni hagymát, tehát egyáltalán nem volt korlátozva akkor sem, csak nekem. Felháborító ahogy viselkedett. Ha korlátozva lett volna mindenki számára, akkor érthető lett volna, de még akkor sem lett volna jogos a kirohanása, a viselkedése. Kritikán aluli kiszolgálásban volt részem. Diszkrimináció, minősíthetetlen megnyilvánulás, ha saját tulajdona lett volna az üzlet akkor sem lett volna szabad megengedni magának a viselkedést, főleg így, hogy egy egész üzletláncot, egy ismert és kedvelt márkát  képviselt. Tisztelettel: K. Valéria 

  2022.08.19 12:03
Akciós terméket nem az akciós áron adják. Vásároltam 8 üveg grandessa lekvárt a pènztár teljes áron számlázta , reklamációra a válasz, hogy az áruház határozza meg a termékek összetételèt Gárdonyi Aldi csak a barack ès eper terméket ad akciós áron.mellèkelten küldöm az újság, számla, termék fényképét.

Aldi Márkáról

Az ALDI egy piacvezető élelmiszer kiskereskedelmi márka, mely az Aldi Süd vállaltcsoport tulajdonában van. A cég a világ számos országában működtet boltokat, többek között Németországban, Ausztriában, Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban, Nagy-Britanniában és Írországban, valamint az USA, Ausztráliában, illetve Kínában is. Az Aldi Magyarország is a cégcsoport tagja és hazánk egyik legnagyobb kiskereskedelmi üzlethálózata. Az Aldi Magyarországon 2008 óta van jelen a piacon, jelenleg 142 üzlettel, de az üzletlánc folyamatosan bővül. Székhelye Biatorbágyon található.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.