Adri Slim, Szabó Adrienn
panaszok-Adri Slim, Szabó Adrienn - Logo

Adri Slim, Sza...

Panaszok
37
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.10.23 11:06
Most a Facebook Marketplace-n árul, természetesen az áru soha nem érkezik meg. Szerintem amúgy elég "vicces" amiket ír. Én külföldön élek, így elég gyanútlan voltam, persze utána könnyű volt rátalálni az interneten. Írogat, hogy ez meg az van, majd küldi a dolgokat. Mondtam neki, hogy nekem van egy vállalkozásom külföldön, inkább ne fárasszon, sok időm nincs. Azért írogat viberen. Nem gond, lesz bizonyíték. Tudom hogy a pénz már elveszett, én szívesen látnám, hogy leül pár évet. Láttam egy riportban hogy folyik az eljárás ellene.

  2022.10.15 17:17
Ez a nő megkárosított 110.000 ft-tal! Csalás törtènt. vannak bizonyitékaim. elküldtem a pénzt és nem kaptam semmit. elöször hazudott hogy elutazik franciába azt azért nem tudta küldeni stb, aztán sokat soppingolt arra nem volt ideje, hogy postára menjen…szóval gáz a nő lehúzós .emberekből kicsaja a pénzt és hogyhogy nem lehet ezt a nőt tiltani a közösségi mèdiától?!

  2022.08.30 20:59
Sziasztok,minden ugyan úgy történt ahogy Veletek,hitegetett és semmit nem kaptamvissza.A végén letiltott mindenhonnan nem tudom elérni. EGY CSALOOOOOOO ÁLJUNK ÖSSZE ÉS jelentsük fel én fontolgaton a nyilvánossagra hozasat is azügynek,minden beszelgetes le van mentve!Bízom visszakapjuk a pénzünk vhogy...

  2022.08.27 15:42
Sziasztok! Szabo Adrienn uj kampanyba kezdett hogy gyanutlan valtozni vagyo noket lehuzzon. Ovakodjatok tole! Ezuttal @adrinyirokmasszazsbp az instagram fiok neve. Azt hazudja hogy az eddigi karosultjaival megegyezett es elkezdte kezelni oket, ez nem igaz! Nekem meg mindig tartozik. Senki ne alljon vele szoba! Keressetek hiteles szakembert, leinformalhato szalonban. Udv., Reka B.

  2022.08.22 21:19
Szabó Adrienn tavaly nyáron előre utaláshoz ragaszkodott, hogy időpontot adjon nyirokmasszazsra 90 ezer forintot utaltam el neki. 1 alkalommal voltam nála és napokig feküdtem a testem zuzodasok borították. Elmondta ez azért van mert rossz a kotoszovetem vegyek tole egy masik olajat ezert 140ezer forintot kert. Azota nem láttam. Minden idopontot lemond hétről hétre. Volt olyan is hogy olyan címre hivott ahol nem volt senki. Baratnom is elment hozza ő 120 ezer forintot utalt neki rögtön utánam 1 nappal. Egyszer volt masszázsok tobbe nem jutott el hozza. Szamlat semmiről nem kaptam az utalasokat tudom csak bizonyítani es a sok uzenet van meg amit 16 honap alatt váltottam vele. Egy darabig esküdött hogy visszaadja a penzt aztán január óta azt mondja kapok ajándékba plusz kezeleseket teljes testre csak menjek el hozza. Ugy tudom nem vagyok egyedül több száz not lopott meg. Tudnak segíteni? Esetleg csoportos percek lenne értelme? Köszönöm